HTML

Kara kán Őskolája

A blog minden bejegyzésére és a kommentárokra is a „Creative commons Attribution + ShareAlike (by-sa)” licenc vonatkozik. Magyarul: ha felhasználod az itt közölteket, add meg a szerző nevét, és ne módosítsd a tartalmat. Egyébként és amúgy, azt kívánom, hogy aki képtelen a kulturált vitára, romoljon el a számítógépe, csapjon a villám az egerébe és a billentyűzetébe, legyen rövidzárlatos az érintőképernyője, vele pedig történjen az, amit most nem fogok leírni...

Friss topikok

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

„Egyenes beszéd”, görbe szándékok

2011.12.09. 20:47 Kara kán

Néha benézek az ATV műsoraiba. Az adót régen úgy hívták, hogy „Magyar ATV", de mára már nincs szükségük ilyen megtévesztő jelzőkre. :-)

Tehát: este 8 óra után, „Egyenes beszéd” a huncut nézésű Kálmán Olgával, meghívott vendég... Gyurcsány Ferenc bukott miniszterelnök és újdonsült pártvezér. A téma az EU euróválsággal kapcsolatos csúcsértekezlete, de ez ne tévesszen meg senkit, bármi is legyen a téma, GYF újdonsült pártvezér kizárólag kedvenc rögeszméjével fog foglalkozni: Orbán Viktor és a jelenlegi kormánykoalíció szapulása, nevetségessé tétele, a rátermettség kétségbe vonása.

Lássunk egy példát!

GyF bírálja Orbánt, amiért ő nem foglalt határozottan állást a valutaunióhoz való csatlakozásról, arra hivatkozva, hogy ez - mivel érinti Magyarország szuverenitását - túllépi az ő hatáskörét, az ügyet a magyar Országgyűlés elé kell vinni. Korrekt, jogilag is helyes, és egyedül járható út.

Mit mond erre GYF (tudjuk, a bukott miniszterelnök és újdonsült pártvezér):

Orbán Viktor rossz üzenetet küldött az Európai Uniónak, sőt a világnak (és a Tejútrendszernek is - teszem hozzá én), mert „nem lehet ezeket márciusig várakoztatni”. A hivatalban lévő magyar miniszterelnöknek - mondja tovább a hülyeségeit GYF - össze kellett volna hívnia a magyar parlamentet hétfőn (elutazása előtt), ahol megfelelő felhatalmazást kellett volna kérni.

A bátor, merész, határozott stb. stb. riporternek tartott Kálmán Olga is érzi a kijelentések nevetségességét, manipulatív célját, alaptalanságát, de a politikai kedvencnek ezt nem mondhatja szemébe, és bátortalanul, a szavakat elharapva jegyzi meg, hogy milyen felhatalmazást kérhetett volna Orbán miniszterelnök úr, hisz nem tudhatta hétfőn, hogy milyen felvetések és javaslatok születnek a brüsszeli EU-s csúcson szerdán...

GyF érzi, hogy bohóccá vált, ezért sápadt arccal gyorsan témát vált, és belekezd egy újabb, sántikáló, botladozó, logikátlan és semmitmondó „érvelésbe”.

Mint Hofi Géza.

 

Utóirat:

A videó az ATV honlapján megnézhető.

 

 

123 komment

Címkék: eu gyurcsany eurozona valutaunio

A bejegyzés trackback címe:

https://karakan.blog.hu/api/trackback/id/tr323452103

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Intizar 2011.12.10. 13:33:49

@radikalisviccek: Sajnos ebben van valami. Volna esetleg ötlete, mit érdemes olvasni a jobboldaltól?

eMJe 2011.12.10. 13:41:58

címlap? az író házhoz megy a pofonért:D

@radikalisviccek: ebben van valami, bár a fidesz az nem tudom, már milyen oldali, szóval nem biztos, hogy az index a jobboldaliakkal teszi mindezt.

Kara kán · http://karakan.blog.hu 2011.12.10. 14:00:44

@radikalisviccek:
Lefordítalak magyarra: A hír mellékes, a futár személye számít. Bicegve jött, lihegve szólt, igaz hírt nem hozhatott.
Kellemes sziesztát!
:-)

puffatag 2011.12.10. 15:05:01

szegény ázsiai blogíró, annyira ostoba vagy, kivel kellene foglalkoznia egy ellenzéki pártvezetőnek?...persze tudom, hogy a grazi ápolt olyan jól kormányoz.... az atv annyira gyurcsányista, hogy 1: désit kirúgta, mert részt vett a dk alakuló ülésén... 2: 2 adás után megszüntette a gyurcsánnyal lojális (kerék-bárczi stb)emberek sikeres műsorát

radikalisviccek 2011.12.10. 15:06:02

@Kara kán: ok, igazad van, a többi írásodat nem néztem meg, tehát inkább nem általánosítok; de szerintem ez nem lett egy erős poszt.
És ennek szellemében korrigálok: az index azoknak a jobboldali posztokat biztosít címlapot, amelyek vagy kissé unalmasak lettek, mint ez, vagy uszítóak, a lényeg, hogy erősítse az unalmas, maradi, emiatt (is) frusztrált és agresszív jobboldaliság képét.

@Intizar: nem reklámozok egy blogon másik blogokat :)

@eMJe: igaz-igaz, fogas kérdés, hogy a fidesz micsoda:) Az index az általa preferált 'progresszív' értékrenddel szembemenő dolgoknak tesz keresztbe, ezeknek a nagy része pedig jobboldali kötődésű. Igazából így írnám le a dolgot.

radikalisviccek 2011.12.10. 15:06:43

megzabálta a válaszomat a blogmotor :S

Közbiztonság Szilárd 2011.12.10. 15:10:46

Úgy látom, a szerző házhoz jött a lófszért, és azóta sem engedi ki a szájából.

@Kara kán:
Bármennyire szeretjük is, a karácsony kisbetű, mint minden más ünnepnév is.
Milyen érdekes, hogy pont a hozzád hasonló nagymagyarok nem bírják rendesen megtanulni az anyanyelvüket...
Nem lehet, hogy mindkettő az értelmi szinttel függ össze, és nem az a baj, hogy az túl magas?

Kara kán · http://karakan.blog.hu 2011.12.10. 15:16:01

@radikalisviccek:
"kissé unalmasak lettek, mint ez"

Nézd, ez nálam bevett taktika: unalmasakat írok, így fárasztom ki, és riasztom el a szenzációhajhász percemberkéket. Azoknak, akik ennek ellenére tartósan itt maradnak, feltárom majd a nagy titkokat. Bolond lennék egyből elővenni minden aduászom. :-)

radikalisviccek 2011.12.10. 15:28:28

@Kara kán: a jobboldali sajtó egésze ezt a taktikát alkalmazta '98 előtt, de azóta kinőttek belőle :)
Ha szívesen vagy ilyen posztokkal az index házi jobber udvaribolondja, az a te személyes döntésed, amibe nincs jogom beleszólni :)
A sértődöttségedet is megértem, mert nekem is hosszú idő volt, mire képes voltam elviselni a kritikát ;)

radikalisviccek 2011.12.10. 15:31:06

@Közbiztonság Szilárd: vagy veszélyesnek, vagy nevetségesnek tüntetik fel az ellenfelet. Ez most a nevetséges része lenne a dolognak.

Kara kán · http://karakan.blog.hu 2011.12.10. 15:42:43

@radikalisviccek:
Én sértődött? Ugyan már! :-)
Az index jobbos udvaribolondja nem lehetek, mert ez az első eset, hogy kitették egy bejegyzésemet a címlapra; valszeg műszaki hiba miatt, de nekem mindegy. Ha úgy is lenne, hogy udvari bolond szerepet szántak nekem, ám legyen. Az udvari bolondok sokszor lepipálták a királyt is, pláne ha az őrült volt, és gyakran csak ők tudták kezelni a meghibbant felséget.
Allez, hopp!
:-)

wmiki · http://kigondoltam.blog.hu/2014/07/20/stephen_hawking_538 2011.12.10. 15:51:17

én is csodálkozom, hogy ez a blog index címlapos lett

hiszen egy közös vonás van a nemmagyar ATV és az Index között:
mindegyikben csak fideszfikázó kommentek jelenhetnek meg

becsoccsent 2011.12.10. 16:06:29

@Kara kán: " Azért ne feledkezz meg arról, hogy a javaslatokról előzetes belső vita folyik.
Tehát, nem úgy van az, hogy benyújtanak egy, a kétharmadnak is ismeretlen indítványt, aztán ők azt, mint a mamelukok, megszavazzák. "

nem. egyaltalan nem. hogyan is mukodne igy? hat persze hogy nem. nyilvan elolvassak. meg belso vita van. mindenrol csak ugy vitatkoznak. csoda, hogy van valami, amiben egyetertenek!

komolyan kerdem megint: a jobb oldalon csak es kizarolag hulyek vannak? nincs normalis, higgadt, ertelmes, nyitott jobber ebben az orszagban?

hulyegyerek

A bóvli kormány most már a lottóval is csal!! 2011.12.10. 16:21:18

A kis bóvlis görény O. Viktor és a Gy, Ferenc takarodjanak a p.csába!

Szakértői kormányt a kretének helyett!

reccs 2011.12.10. 16:30:04

Nna, itt az egész OPNI. :))

Kara kán · http://karakan.blog.hu 2011.12.10. 16:30:21

@becsoccsent:
Helló!
Mikor leszel te kicsöccsent?

Én amúgy komolyan nem értelek, titeket, cuclibeket. Pedig nagyon erőlködöm.

Ha ti elszántan küzdötök a jobboldal ellen (vagy Orbán és pártja, a Fidesz ellen, ha így pontosabb), akkor miért nem a győzelemre játszotok? Mert amit most csináltok, az a lúzerek kapálózása.

Mi a győzelem nyitja?
Hát a meglepetés.
Meg kell lepni az ellenséget, de úgy, hogy ideje se legyen szóhoz jutni. Köpni, nyelni ne tudjon az ámulattól.

Elmondom, miként tudnátok bazi nagy meglepetést okozni a Fidesznek:

Holnap az MSZP, Jobbik, LMP és DK vezetői bejelentik, hogy a továbbiakban konstruktív ellenzékiséget fognak művelni. Összesereglenének tehát az ellenzéki pártok nagy tekintélyű szag- és szakértői (tőlem akár az Azori-szigetekre is elutazhatnának e célból), és pár hetes megfeszített munka után előhozakodnának mondjuk három olyan forgatókönyvvel, amely aprólékosan leírná, hogy melyek a válságból való kilábalás lépései, pontosabban, a külső negatív folyamatok kivédésének módozatai. Három változatra csak azért lenne szükség, hogy a Fidesz lássa a jószándékot, vagyis azt, hogy mozgásszabadsága nincs korlátozva, megvan a választás lehetősége.

A Fidesz szerintem úgy meglepődne, hogy szóhoz sem jutna. Orbán, Lázár, Navracsis, Kósa, Rogán, Matolcsy, Fellegi, Kövér... a fejüket vakarnák meglepetésükben. Ugyanis bármit tennének, rosszul jönnének ki a dologból:
1. Ha visszautasítanának egy jó javaslatot, akkor a közvélemény őket ítélné el;
2. Ha elfogadnák az ellenzék - mondjuk úgy - csomagját, akkor meg az derülne ki, hogy az ellenzék tökösebb válságmegoldás terén, és a következő választásokon nagyobb eséllyel lehetne leváltani Orbánékat.

Az ellenzék persze erre is rátenne egy lapáttal: nem akarnának visszaélni a helyzetükkel, sőt közleményt adnának ki, melyben elismerik, hogy a megoldásokkal kapcsolatos minden érdem a kormánykoalícióé.

Na, ettől teljesen kikészülne mindenki!

Azt látnánk, hogy az oroszlán a báránnyal alszik. Lényegében egyszerre beteljesedne a a maja világvége és a Jelenések könyve. Azzal a különbséggel, hogy átugornánk a Fenevad átmeneti uralkodásának korszakát.
:-)

5353 2011.12.10. 16:37:57

Önbizalomból neked is több jutott az átlagnál, észből viszont jóval kevesebb. Ennyiben hasonlítasz szeretett vezéredre....és ne gyere az elmúlt nyócévvel se, abból másfelet már kizárólag a tieid garázdálkodnak. Ha nem lennél szemellenzős, észrevennéd, nem csak Gyurcsány ekézi a nyakas parasztot. Lassan kevesebben vannak, akik nem, mint akik igen.

brumeszkosz 2011.12.10. 16:40:08

@Yoshka:
Nincs más kérdés mindent értek, de azt is tudom,hogy rábaszik az ország ha ezt a tolvaj cigányt nem zavarjuk el a bandájával eggyüt!!!

wmiki · http://kigondoltam.blog.hu/2014/07/20/stephen_hawking_538 2011.12.10. 16:41:33

@Kara kán: ne, ezen mindenki meglepődni

az mszp/szdsz lmp, dk ugyanis még soha nem csinált semmi konstruktívat

csak a fikázásban/rombolásban jók

trolltartó 2011.12.10. 16:47:16

@wmiki: te már csak tudod táltoskám!

Kara kán · http://karakan.blog.hu 2011.12.10. 16:49:25

@wmiki:
Igen, tökéletesen igazad van.
De érdemes lenne megpróbálniuk, mert ez egy kitörési lehetőséget jelentene nekik.
Persze, tudom én, hogy mitől félnek: a jelenlegi kormánykoalíció lenyúlhatná az ötleteiket, de erre is van válaszom, amely szintén 2 pontos:

1. Felesleges tartogatni az ötleteiket, mert azok csak most alkalmazhatók, pár év múlva minden megváltozik.
2. Ha megtörténne a lopás, akkora szerzői jogi pert lehetne akasztani a kormánykoalíció nyakába, hogy a kártérítésből fedezni tudnák a választási kampányukat (amelynek pénzügyi keretét egyébként is korlátozni fogja a kétharmad).

becsoccsent 2011.12.10. 17:28:52

@Kara kán: " Meg kell lepni az ellenséget "

nincs ellenseg, hulyegyerek. ha ezt megerted, akkor lehet vitatkozni :)

A bóvli kormány most már a lottóval is csal!! 2011.12.10. 17:34:29

Egyértelműen alá fogja írni a kis görény (O.V.)az Eu-s dokumentumot és csatlakozunk, de most az övéinek eljátszotta a hőst, az országot óvó, majd mi megmutatjuk szarjankót.
Soha senki nem hallgat meg, ez is csak sunyi, rizsa.
Sárközy a világba mondta a magyarok nem, min pár óra múlva azt hazudjuk, talán.
Majd lehet ha még nagyobb bajban vagyunk Európa azt mondja először igen, később talán segít.
A sajtósok átverése, a sajttáj lemondása is tipikus fideszes szarháziság. Az MTI-nek persze ment a hazug púder.

Jobboskák, javaslom megnézni:

www.noltv.hu/video/4045.html

2011.12.10. 17:42:09

Furcsa dolog ez. Gyurcsány állandóan orbánozik, míg Orbántól évek óta nem hallottam volna, hogy kiejtette volna Fletó nevét. Gyurcsányban dolgozik valamiféle kisebbrendűségi érzés, állandóan provokálja Orbánt, hogy végre foglalkozzon vele, de eddig ez nem sikerült. Emlékezzetek, hogy mennyit rinyált azért, mert a Fidesz ignorálta őt a Parlamentben 2006-2009 között. A kisebbrendűségi érzését messianizmussal és a saját zsenialitásának tömjénezésével igyekszik takarni ("Amilyen vagyok és amit képviselek, jó ennek az országnak.")

Orbán kórképe sem sokkal jobb, csak két véleményt ismer, a sajátját és a tévest. Mindenáron erőt akar mutatni, a nyilvánvalóan alkalmatlan Matolcsyt és kretén Lázárt sem váltja le, mert akkor gyengeséget mutatna. Ezzel viszont azt a látszatot kelti, hogy képtelen a valóságot észrevenni és arra reagálni. Gyurcsánytól nyilvánvalóan undorodik, de egyben tart is tőle, mert tudja, hogy annak semmi sem drága, hiszen állandóan hazardírozik, bármikor szemrebbenés nélkül hazudik és ugyanolyan szélsőségesen populista ideológiai szélkakas mint ő.

Amikor Orbán valami böszmeséget követ el, akkor Fletó azonnal rohan Olgához és remegő hangon, visszafogott stílusban ajánlgatja a megoldásokat (miközben a lába az asztal alatt már vitustáncot járhat, ahogy megpróbálja kontrollálni magát). Amíg kettejük bármelyike aktív politikus lesz, addig nekünk lőttek.

porquenotecallas · http://antiblog.blog.hu 2011.12.10. 18:41:28

@Hódi László:

lenne több is, csak az ember egy idő után elfárad, nincs ideje, stb.

Asakura Hao 2011.12.10. 19:12:05

@nemorino: tökéletes jellemzés a két bohócról.

venszivar 2011.12.10. 19:20:08

@Kara kán:

te rólad jó páran azt "híresztelik", hogy gyagyás vagy ! én ilyet nem mondok, "csak" leírom :))):D

2011.12.10. 19:21:47

@Közbiztonság Szilárd: "Milyen érdekes, hogy pont a hozzád hasonló nagymagyarok nem bírják rendesen megtanulni az anyanyelvüket..."

Nem magyar. Tatár. Mongol. Idióta.
Miért kellene rendesen értenie egy számára idegen nyelvet?

2011.12.10. 19:25:04

@Kara kán: "Jobbulást, kedves zum strucc!
:-) "

Ezen jót röhögtem, kedves Kara Bán!

Yoshka 2011.12.10. 19:32:31

@brumeszkosz: Tulajdonképpen a magam kesernyés módján én is ezt szerettem volna mondani. Már több mint másfél éve szeretném. Csak sajnos ahányan vagyunk, akik ezt akarjuk, annyi felé húzunk. Összefogás kéne,hogy 14-ben kijavíthassuk a 10-ben elrontott feleletünket.

A bóvli kormány most már a lottóval is csal!! 2011.12.10. 19:36:37

Ennyit keresne jövőre Lázár János, amikor az országot tönkre tették!

Havonta bruttó 1,3 millió forintot keresnének jövő szeptembertől a frakcióvezetők az országgyűlési képviselők javadalmazásáról szóló törvényjavaslat szerint, amelyet Lázár János, a Fidesz képviselőcsoportjának vezetője terjesztett be a parlament elé. További 10 fideszes frakcióvezető-helyettes kaphatna biztosan több mint 990 ezer forintot, míg a többi képviselőcsoportból összesen 8 helyettes vezető keresne ennyit. A képviselők fizetése havonta 745 ezer forint körül alakulna. Kormánypárti képviselők azonban még ezt is keveslik, további bizottsági pótlékokat, több benzinpénzt követelnek.
Az alkotmányügyi bizottság kevesli a Lázár János által javasolt összesen bruttó 745 ezer forint körüli képviselői illetményt. A törvényjavaslathoz benyújtott módosító indítványban azt kezdeményezi a fideszes többségű grémium, hogy a bizottsági tagságokért további javadalmazásban részeüljenek a képviselők. A javaslat szerint az Országgyűlés állandó bizottsági elnöke 30, alelnöke pedig 20 százalékos pótdíjat kapna. Az állandó bizottsági tagságért a tiszteletdíj 20 százaléka, a második bizottsági tagságért további 10 százaléka, a vizsgáló- és eseti bizottságban betöltött tagságért 5 százaléka járna pluszban. A kötelezően felállítandó bizottságokban pedig 30 százalékos pótdíjat kapnának a képviselők.

Összehasonlításképpen: felmérések szerint a magyarországi szakorvosok bruttó fizetése havonta megközelítően 240 ezer forint körül alakul. Vagyis a parlamenti frakcióvezetők 5 szakorvos fizetését tennék zsebre úgy, hogy semmiféle kötelezettségük nem lenne arra nézve, mennyi időt kell az Országgyűlésben végzett munkával tölteniük.

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2011.12.10. 19:41:14

"fityiszt" meg ilyenek:)
hehe vicces ez a faszi
meg hanyingert kelto
felfordula gyomrom a stilusatol, de tenyleg, fizikailag
nem is nezem tobbet
mint egy meselo pedofil buzi

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2011.12.10. 19:49:08

"egyik heten Sarkozy van Berlinbe, masik heten forditva"
muhhaha
Berlin van Sarkozyben?

Bambano 2011.12.10. 20:03:32

@Kara kán: ja, a belső vita úgy néz ki, hogy amikor kiderül, volna kedv vitára, akkor közlik, hogy nem köpködünk a földre.

Megy úgy is kinéz, hogy akkor sem rúgnak ki államtitkárokat, amikor már a teljes párt, a frakció meg mindenki elzavarta a francba. (lásd oktatási törvényjavaslatok körüli bohózat)

kela-bá 2011.12.10. 20:06:12

@Lázár az igazi szarjankó!: Igaza van ! Mit javasol?
ha Ön lenne ott, hol húzná meg a határt ? Ha van ötlete, hogy lehetne kivitelezni ?
További szép estét !

Dr.Dr. VUVUZELLANÉNI okleveles tengerimalac hentes 2011.12.10. 20:11:20

ez a te blogod??????
bruhahahahahaha :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
na akko vilagosh....

jo mulatast!

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2011.12.10. 20:12:05

@Lázár az igazi szarjankó!: magyarorszagi szakorvosok koze soroljuk a nogyogyszokat es a fogorvosokat is csak ugy ex has?
mer' akkor meg tegyunk hozza egy 0-at minium

civil polip 2011.12.10. 20:41:28

@Kara kán: "a javaslatokról előzetes belső vita folyik"

Aha.

Kara kán · http://karakan.blog.hu 2011.12.10. 20:43:59

@radikalisviccek:
"amelyek vagy kissé unalmasak lettek, mint ez"

Na, ez a szurka-piszka csak nem hagy nyugodni. Mert a fikázáshoz hozzászoktam (bár ki kellett olvasnom előtte 12 pszichológiai szakkönyvet, hogy megértsem az... olyanok lelki világát; meg persze néha a magamét is), de azzal, hogy uncsi vagyok, kicsit megérintettél. De nehogy azt hidd, hogy magamat fogom ezért hibáztatni, ugyanis örök optimistaként és pozitív gondolkodásúként csak egyet tudok erre is felelni: benned van a hiba. Illetve, a szocializációdban.

Sajnos, nagyon sajnos olyan elkurvult világban élünk, amelyben az embereknek nagyon magas az ingerküszöbük. Ha egy filmben nincs két lefejezés, három pisztollyal elkövetett gyilkosság, és 2,5 agyonütés (válogatott eszközökkel), akkor azt az emberek meg sem nézik. Vagy, erőszak híján idióta humor kell, vagy a valósággal köszönőviszonyban sem lévő sci-fi.
Nincs értéke az egyszerűségnek, az őszinte, szívből jövő - nem megjátszott és nem hazug - gesztusoknak. Nagyot kell mondani, és azonnal, mert a sokszemű szörny egyébként nem vesz észre, nem dobja kalapodba a mindennapi alamizsnát.
Nem jó ez így.

Vissza kellene térni a puritán értékekhez. Félve írom ezt le, mert amikor utoljára leírtam (szintén nyilvánosan, pár évvel ezelőtt), egyes MSZP-s politikusok elkezdték szajkózni, mindenféle belső meggyőződés nélkül.

Kara kán · http://karakan.blog.hu 2011.12.10. 20:47:26

@Bambano:
Nem értek azzal egyet, hogy az első (nem végzetes) hibáért ki kell rúgni embereket.
Tedd a szívedre a kezed: te hányszor hibáztál a munkavégzés során? Nagyon rosszul esett volna, ha kirúgtak volna mindjárt az első apró tévedésed miatt.

Kara kán · http://karakan.blog.hu 2011.12.10. 20:50:18

@hagyma:
A „Lárifári!”-t amúgy tőlem lopta anno, miután előástam egy magyar klasszikus (valszeg Mikszáth) egyik könyvéből (GYF ilyeneket nem olvas), és egy indexes fórumban használtam. Azóta is tőlem lopja a poénokat, a szófordulatokat a fél MSZP és a negyed reklámszakma.

Kopi3.14 2011.12.10. 20:51:29

Ebben a bejegyzésben nem találom a józan paraszti eszet, a felsőfokot. Dekadenciapukkasztás az mi is?

venszivar 2011.12.10. 20:54:40

@Kara kán: Akkor a jogdíjakból , már csak van egy negyed jurtád !? :D

Kopi3.14 2011.12.10. 20:55:02

@Kara kán: mint örök optimista válaszol is a pesszimistának, hogy : "Dehogy nem!" ?

A térjünk vissza alatt a jurtát kell értsük?

Kara kán · http://karakan.blog.hu 2011.12.10. 20:55:46

@venszivar:
Lenne, de ezekkel sokba kerül a perlés. Rafkós ügyvédjeik vannak.

Kopi3.14 2011.12.10. 20:56:10

@Kara kán: Sajnálom, vannak lehetetlen események, mint a fentebbi hiányokat felfedezni eme magasröptű "műben".

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2011.12.10. 20:56:52

@Kara kán: nekem ez a fityisz jobban tetszik, hogy fityiszt mutat a kormany es O ezert szemlyesen aggodik
a fityiszert

Kara kán · http://karakan.blog.hu 2011.12.10. 20:57:56

@hagyma:
Szerintem hiábavaló próbálkozás Gy. Ferenc szavaiban logikát keresni.

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2011.12.10. 20:58:46

en gyurcsanyi elott 6 eves koromoban mutattam fityiszt, talan a Jacsmanik Jutkanak az oviban es kb akkor hasznaltam ezt a szot
dehat en felnottem
papan ez szavajaras lehet

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2011.12.10. 21:00:16

@Kara kán: de en dolgozom rajta
olyan komoly megfontolt es okos
/kegalabbis ezt hiszi/
namost a Kalman Olga meg nem alakerdez, hanem bemondja neki elore a megfelelo szot
segit
olyan szepen elvannak

Bambano 2011.12.10. 21:01:01

@Kara kán: az oktatási törvénytervezeteket, mert volt kettő, több, mint 5x dobták vissza, majd a vezér földreköpős beszólásának hatására engedték vitára. ezek után a frakció, a frakcióvezető és a fidesz szakpolitikusai rommácincálták módosító beadványokkal.

ez nem az első hiba, ez egy másfél éves hibasorozat komédiába fulladó vége. ha Orbán nem parancsol rá a frakcióra, akkor még mindig nincs a parlament előtt az a két törvény.

ez egyrészt mutatja, hogy milyen szintű munkát végzet Rózsika, másrészt mutatja, hogy mennyire demokratikus a fiatal demokraták szövetsége. Hint: semennyire.

hangsúlyoznám, hogy nem a szocik, a dk meg az ellenzék pofozta szét a javaslatokat, hanem a fidesz.

Kara kán · http://karakan.blog.hu 2011.12.10. 21:07:21

@Bambano:
"nem a szocik, a dk meg az ellenzék pofozta szét a javaslatokat, hanem a fidesz"

Akkor mégiscsak van ott belső demokrácia vagy mifene.

Kopi3.14 2011.12.10. 21:08:01

@Bambano: Pont annyira demokratikus a szövetség vagy néppárt vagy mi a fene, mint amennyire fiatal.

Kopi3.14 2011.12.10. 21:09:01

@Kara kán: amit fentről elhallgattattak, különben nem lehetett volna belőle törvény.

Bambano 2011.12.10. 21:17:19

@Kara kán: az nem demokrácia, hogy amikor kezd kínossá válni a hülyeség, akkor beszól a nagyfőnök, hogy mostantól kuss van.

az a javaslat nem lett jobb semmivel, csak most már demokratikusan nem szólnak ellene.

a nagy baj az, hogy ami rombolást végeztek ebben a másfél éves tombolásban (meg ami még jön), évtizedek alatt sem lehet majd kitakarítani. Mindig azt hittem, a magyar nép legnagyobb ellensége Magyar Bálint, de nem, Rózsika előzött.

venszivar 2011.12.10. 21:18:16

@Kara kán: Akkor igaz, hogy te gyagyás vagy.....:DDDDDD

Kara kán · http://karakan.blog.hu 2011.12.10. 21:30:48

@venszivar:
Rájuk (cucclibekre) hagyom. Hadd legyen nekik is ennyi örömük az életben, higgyék magukat hozzám képest normálisnak. Szubjektív idealisták. :-)

venszivar 2011.12.10. 21:36:43

@Kara kán: :):D na "ez már ""normális"" válasz....." !:DDD

dr kíváncsivagyok 2011.12.10. 22:34:24

@balambher: "Most GYF-től elszakadva, mondj egy dolgot, amire ez az összetételű parlament ne adna felhatalmazást Orbánnak! "

Továbbmegyek,...mond egy ügyet , amiben Orbán eddig is megkérdezte a parlamentet ? Ezek szavazógépek, azt sem tudják mit írnak alá , mit t szavaznak meg... pl.: 9 képviselő kezén ment át egy irat , aláírták,...később kiderült , hogy nem Széll Kálmán tér ,...hanem Moszkva tér szerepel benne !?

Adalberto Gellenzeeri 2011.12.10. 22:36:51

Ajj, de kis hiperművelt állampolgárocska Ön, kedves Kán. Csak egy kicsiny megjegyzést hadd rójak ide : ( előre is bocsánat, hogy nem rovásírással teszem, de én nem vagyok hiperművelt) Ebben az országban egyes-egyedül Orbán úr dolgozik gőzerővel a sikerek ellen. A gondolkodó, vitatkozó, konszenzussal döntő FIDESZ frakció pedig csak valamilyen fantasy (ha jól írom) regényben létezik, a valóságban nem. Gyurcsány úrnak a mai eseményekbe már nincs beleszólása, kár az Ön értékes nyálát erre fröcsögtetni. Egyébként sokat gondolkodtam, hogy írjak e az Ön blogjáról, azaz lemenjek-e szellemi, erkölcsi kutyába, de végül is amikor a legyek elpimaszodnak, az ember azért mégiscsak egy legyintéssel megpróbálja jelezni, hogy nem kíván egy léggyel egy tálból cseresznyézni.

dr kíváncsivagyok 2011.12.10. 22:37:06

"A bátor, merész, határozott stb. stb. riporternek tartott Kálmán Olga "

Ezzel szemben Te nem vagy karakán , csak egy cinikus , elvakult orbánzombi seggfej.....

dr kíváncsivagyok 2011.12.10. 22:39:24

@Kara kán: " Rájuk (cucclibekre) hagyom. Hadd legyen nekik is ennyi örömük az életben, higgyék magukat hozzám képest normálisnak. Szubjektív idealisták. :-) "

Lehet, hogy szubjektív idealista vagyok,,de Te objektív seggfej vagy....

venszivar 2011.12.10. 22:55:04

@kíváncsivagyok: Egy félnótással nem szabad ilyen keményen beszélni.......szégyelld magad. :):D

Kara kán · http://karakan.blog.hu 2011.12.10. 23:05:35

@Adalberto Gellenzeeri:
"az ember azért mégiscsak egy legyintéssel megpróbálja jelezni, hogy nem kíván egy léggyel egy tálból cseresznyézni."

Hát, ha nem kívánsz velem, vegetariánus léggyel, egy tálból cseresznyézni, akkor rárepülök az orrod hegyére, és jól megcsípem. Majd megdagad jó hosszúra, hogy passzoljon a nyakkendődhöz, te kis elitista.
:-D

Kara kán · http://karakan.blog.hu 2011.12.10. 23:07:19

@kíváncsivagyok:
Na, kíváncsi voltam én is, mint te, hogy mit tudsz magadból kiizzadni. :-))

egysmás 2011.12.10. 23:16:19

@Kara kán: "@wmiki:
Igen, tökéletesen igazad van."

Hubazmeg!
Egy ember, aki wmikinek igazat ad!
Jah, nem ember! Csak egy fideszes! Az mindjárt más!

Anteovin 2011.12.10. 23:46:47

Mi az anyádért vetted a szádra Hofit, Te fasz? Hogy van képed akármelyik mai bohóchoz hasonlítani? Inkább nyald tovább a kedvenced segget!

radikalisviccek 2011.12.10. 23:51:52

@Kara kán: azt látom, hogy magadban nem nagyon szeretsz hibát keresni :) az önkritika hiánya ez, és nem örök optimizmus. Ez egy olyan fajta egoizmus, amelyet hiába szelíden kommunikálsz az emberek felé, akkor sem egy pozitív dolog. Te nem egy meg nem értett zsenialitású Ady vagy, hanem egy szimpla blogger, és írtál egy unalmasan megírt posztot, amit sem olvasóként, sem újságíróként, sem jobboldaliként nem tudok máshogy értékelni, minthogy _UNALMAS_.
Nem fogom nagyképűen kielemezgetni, de azért azt gondolom tudod, ha jól írtad volna meg, akkor a) provokatív cikk esetén már fékezett habzással itt őrjöngene az ellenoldal; b) elgondolkodtató cikk esetén termékenyebb vita zajlana a poszt alatt a személyi ekézéseknél.
Egyik verzió sem érvényesült. Én a helyedben ezen azért elgondolkodnék.

Kara kán · http://karakan.blog.hu 2011.12.11. 00:03:12

@radikalisviccek:
Nem igazán értem a tudálékos okoskodásod, de végül te is beleillesz a gyűjteményembe, amellyel a „Nagy az Isten állatkertje” elvont tartalmú közmondást lehet konkrét példákkal illusztrálni.

HavocS · http://www.obsidianshell.com 2011.12.11. 01:44:14

Igazából nem tudom, miért veszem a fáradságot hogy komolyan válaszoljak, de így hajnal kettőkor nagyon ráérek.

Szóval. Elvonatkoztatva attól, hogy ATV, a Fidesz egyetlen taktikája 8 (10) év alatt az ellenzék (kormánypárt) szapulása, _minden_ megvétózása és ellehetetlenítése volt. Akkor most miről beszélünk?

karnak 2011.12.11. 03:25:11

@HavocS [www.obsidianshell.com - sunametál]: detto, amig ram nem hul a viz a kadban...

Hat valakinek fontos a kb 0-0.5% tamogatottsagu gyf fikazasa, aki koztudottan a legkevesbe szeretett politikus ma itthon, egyebkent abban amit orban kint csinalt meg igaza is van minden normalis elemzo szerint..

Gondolom orban piedesztara emelheto ha 2011-ben egy riportmusorban a kerdezo kerdez is valamit amire nincs megbeszelt jo valasz...Gondolom h jobboldalon ez nem szokas.

Tehat az elmult ido talan legfontosabb targyalassorozatan orbanek hulyeseget a posztolo szerint egy bukott, lemondott es utalt politikus, elo, nyilt, lathatoan nem elore lebeszelt tv musorban adott szar valasza legitimalja.

Ez az ervrendszer maradt a zsido spekulans karvalytoken tul: nem gyurcsany a hibas, hanem gyurcsany a hulye, es akkor amugy minden rendben van.;)

Gondolom a felvetesedre az lett volna a poszt szerint a jo megoldas, ha gyurcsany azt mondja h orbanek kituno taktikai erzekkel nyultak ismet a nemzetkozi pokitikahoz, hiszen gyurcsany nyilvanvaloan fejet hajt orbanek teljesitmenye elott, mint amugy mindenki...egyszeruen csak irigy... Es en magam is buszke vagyok arra amit itthon csinalnak, meg amit kulfoldon, tenyleg buszkeve teszik a magyar embert.

Ja nem, bocs, az masik orszag masik min elnoke aki jol csinal barmit is.

karnak 2011.12.11. 03:48:57

Lassunk egy peldat amikor orban ur a parlament valos felhatalmazasat kerte? Ne nezzuk mar egymast hulyenek...

A parlamentes szoveg az x-ik verzio volt. Egy tanacstalan, elveszett, impotens es donteskeptelen delegacio volt kinn, aki hatarozottan ezt, majd azt mondta, majd amikor latta hogy mas orszagoknal mukodik a parlament duma akkor ez jol jott.

Ennyi a sztori, ha a kis kepzelt vilagodbol kitekintesz ( marpedig ahogy olvasom megteszed ) akkor mindenhol ami nem vegletesen elfogult olvashatod h mit nyilatkoztak a kormany miniszterei, mit kell tenni, milyen egyeszsegre kell jutni, milyen minel gyorsabb lezarasrol beszeltek, ennek ellenere mit csinalt kint orban ur, es ez miert nem jo.

Ez nem gyurcsanyrol szol, remelem a te fejedben sem, csak ugy csinalsz, csak a hallgatas, vagy a valos tenyekkel ( mirol szolt a targyalas, mik a varhato lepesek, mit jelent ez, stb) valo foglalkozas helyett egy olcso gyurcsanyozassal megprobalod elutni a dolgot.

Hat rossz hirem van, sajnos ez nem ilyen egyszeru, neha a masik oldal fikazasa es a kotekedes nem vezet sehova.

A mellebeszelesnek meg itt van az eredmenye amit arfolyamban, a gazdasagban, elegedettsegben szamok mutatnak, a tenyek persze lehetnek masodlagos dolgok is, lehet osszeeskuves-elmelet kartyakkal jonni gonosz tudjukkikrol, meg eu a hibas dolgokat bedobni, de ettol meg szopunk.

Akkor is szopnank ha nem lenne eu krizis, kormanyzati kommunikacio, mellebeszeles ( hazudozas ) szempontbol pont jol jon a megszoritasok idejere ( jovore ) a bajban levo eu miatt kell duma, az mas kerdes, hogy errol szo sem volt mikor a szell k tervben mar benne volt a kiadascsokkentes radikalisan, majd most, persze nem a rossz gazdasagpolitika, hanem a gonosz imf es a bajban levo eu miatt, mar hallom is ahogy ezt elmondja viktorunk a dunatv-n bethlennek.

Ajanlom is h ne foglalkozz veluk ( tenyek, osszefuggesek ), ez a magas szintu poszt is eleri celjat annal aki ezt keresi.

Gyurcsanyozz csak az neked valo, vedd a jo kvalitasu es termeszetesen sosem hazudo kormanyt ilyen olcso szoveggel, amire mar a piroska presszoban is legyintene akarki a 4 feles utan is.

atti.atti 2011.12.11. 04:45:36

Tisztelt Kara Kán!

Kívánok sok erőt megküzdeni a blogok világában a balliberális ,nemzetietlen, ateista bagázzsal ,én néha elvesztem türelmemet ez ügyben!

Ezek 60éve csak rombolni, pusztítani tudnak, fizikai, szellemi és nemzettudat értelemben is! Mi ebből a bolsevik-liberális fajtából is a legrosszabbat kaptuk....

De mindent elárul róluk a proletár stílusuk... Itt is minősíthetetlen és undorító hangnemben szólnak, ezeknek se Istenük ,se Hazájuk! Ateista, nemzetietlen, hazátlan banda ez!

Sok sikert az ezekkel való küzdelemhez!

Hajrá Magyarország, hajrá magyarok!

webnazi 2011.12.11. 05:14:58

Van itt kérem néhány problem:
Az efi (2011.12.10. 11:49:05) nevű hozzászóló jegyzi: Orbán Viktor bukott miniszterelnök.

Jóember, ideje lenne végre megvilágosodni abban a kérdésben, hogy OV mitől lenne bukott? Legjobb tudomásom szeint 2002-ben kitellett néki a négy esztendeje ... de a választók nem szavaztak rá. Ám ez egyáltalán nem bukás, mivel 4 esztendős mandátumát kitöltötte! Más a szitu a dadogós megyóval és ezzel a horihorgas táncosbolond fletóval, akik a négyéves kormányzati ciklus alatt elég hamar vonalon kívülre kerültek.
Nos EZEK A valóban BUKOTTAK!

Az 5353 (2011.12.10. 16:37:57) kódra sorszámozott hozzászólónak
"nem csak Gyurcsány ekézi a nyakas parasztot."

Ha a sorok között olvasva azt kell értelmezni, hogy az említett nyakas paraszt esetleg Orbán Viktor lenne, akkor a táncos bolondról miféle személyes véleményt hallathatnék? A pápai proli jelző az elég jó neked?

Ha a Fidesz végre kicsit komolyabban a sarkára állna, már első szóra bezáratná ezt az erkölcsi fertő TV állomást, ezt a hitgyülis bomlasztó csatornát, Kálmán Olgica pedig elmehetne takarítónőnek valamelyik belvárosi utcai WC-be a bukott kommunista szlepjével (Aczél, Mészáros, Bolgár, Bereg, Bánó, Juszt, Avar, Dési, stb.) együtt!

belekotty 2011.12.11. 06:34:56

Na! Kara Kán cím lapot kapott! :-))

bierkamp 2011.12.11. 06:41:15

A BLOGÍRÓ a NEMZETI FIDESZ SZARKUPAC SEGGNYALÓJA.....
nem is érdemes olvasni.....amikor majd SZÁMON KÉRIK A FIDESZ BANDITÁKAT a lámpavasakon neki is lesz helye:))) hehehhehehe HAMAROSAN ITT AZ ELZAVARÁS, ÉS NEM FÜLKE FORRADALOM.))))))))))hihihi

bierkamp 2011.12.11. 06:42:50

Rettegsz te barom a Gyurcsánytól? a Nemzeti Szarjankóddal együtt? NEM VÉLETLEN !!!!!!!!!!
ITT NEM LESZ CSALÓ VÁLASZTÁSI TÖRVÉNY ALAPJÁN VÁLASZTÁS...itt DIKATÚRA DÖNTÉS LESZ hehehhehe

bierkamp 2011.12.11. 06:47:04

Kara Kán
Csüng az Orbán farkán,:DDDDD

Hamarosan letépik Kara Kánnal együtt,

belekotty 2011.12.11. 07:19:02

Azt hiszem karakán blogja kellemes vicc témánk lesz.
seggnyalo-blog.hu-ra kellene átnevezni! :-))

belekotty 2011.12.11. 07:21:40

@Kara kán: "Akkor mégiscsak van ott belső demokrácia vagy mifene. " - Az még nem demokrácia ha a nyilvánvaló és vállalhatatlan hülyeségből visszatolatnak.

fakopács 2011.12.11. 07:55:04

Karakán! Hogy is szoktad te mondani? - Mit keres ez a nulla poszt az index címlapján?
Valami ilyennel szoktad kezdeni az okádásaid.
Akkor ugye ezt tőled többet nem halljuk?
Szar neked, mert akkor mondanivalód 50 százalékát már elvesztetted. :-))

fakopács 2011.12.11. 08:29:49

@kíváncsivagyok: Nyugi az is átmenne Brüsszel helyett, hogy Moszkva irányít! :-))

kormányzó 2011.12.11. 09:28:11

A Felcsúti Tolvaj,már a jövő héten tárgyaltatni akarja a csatlakozás kérdését a trágyadombjával!
Biztosan a bukott gyf. hülye ségeire hallgat.
Vigasztaló hogy Te,Nyaló-kán,a bukott min.elnök tanácsai nélkül is bőven meghaladod,a hülyeség Orbáni kritériumait.

nu pagagyí 2011.12.11. 09:48:52

A tények ne zavarjanak! Védd csak össze-vissza beszélő megrendelődet. A Szánalmas figura.

Ez volt az eredeti forrása a nem-nek, amit senki sem cáfolt:

blogs.ft.com/beyond-brics/2011/12/09/britain-and-hungary-the-mesalliance/#axzz1gDHzH3GW

Orbán egyszerűen képtelen felfogni, mi történik a világban, ezért nem is tud olyan politikát folytatni, ami hasznára szolgálna az országnak.
Nem nevezném szándékos károkozásnak, amit eddig elkövetett, bár a cech már 6000 milliárd körül ketyeg, a beszámíthatatlanság felmentő körülmény. Azt viszont elvárnám a kétharmados nemzetjobbítóktól, hogy az alkalmatlan vezetőtől szabaduljanak meg minél előbb, nekik ugyanis már nincs mentségük, annyian már nem férnek be a grazi klinikára.

trolltartó 2011.12.11. 13:27:08

@Kara kán: már csak az orvosod hiányzik, de nagyon.

Kara kán · http://karakan.blog.hu 2011.12.11. 13:47:49

@trolltartó:
Kiment Angliába.
Tudod, a nyócév miatt. :-D

Kara kán · http://karakan.blog.hu 2011.12.11. 13:50:49

@nu pagagyí:
Aham!
Az ellenzék (bukott politikum) akarja megszabni, hogy ki legyen a kormányfő.

Ha lehet, legyen Mesterházy vagy Schiffer, de az is jó, ha olyan szagértő lesz, mint Simor Bandi vagy Andor (az EU-biztos, akit Róna Peti bá már felvezetett).

Álmodik a nyomor!
:-D

Mercel 2011.12.11. 13:51:43

@Kara kán:

Ezt írtad:

"Azért ne feledkezz meg arról, hogy a javaslatokról előzetes belső vita folyik.
Tehát, nem úgy van az, hogy benyújtanak egy, a kétharmadnak is ismeretlen indítványt, aztán ők azt, mint a mamelukok, megszavazzák."

Pedig a jelek szerint pontosan ez történik.
HA a NEM szót kihagyod ennél pontosabban nem is fogalmazhattál - Volna.

Egyébként nem látom, hogy egy bármelyik oldalról csak és kizárólag fikázást előadó blog mennyivel viszi előre a dolgokat.
Azzal együtt, hogy gyurcsányt én is egy alkalmatlan korrupt bohócnak tartom.

"Frigyes"

Kara kán · http://karakan.blog.hu 2011.12.11. 13:52:29

@SchindIer Pistája:
Ha elmondom, hogy Jókait, Gárdonyit, Arany Jánost, Balassi Bálintot... is olvasok, ugye nem kapsz idegbajt?

Kara kán · http://karakan.blog.hu 2011.12.11. 13:59:15

@Mercel:
Szia!

Én azonban aut látom, hogy a fideszben is ütköznek az álláspontok.

Számtalan példa van erre, de sajnos egyeseknek és ketteseknek szelektív a memóriája.

1. Opera vezetőjének kinevezése körüli hercehurca. Réthelyi kinevezett valakit, majd Navracsicsék megfúrták. Jelenleg kormánybiztos vezeti az intézményt.
2. Hoffmann és Pokorni majdnem hajba kaptak.
3. Matolcsy és Fellegi között elég komoly viták vannak.
4. Kósa és Tarlós között is volt azért elég komoly csörte.
5. Újabban, a Lomnici-ügy miatt, Deutch balhézik.
6. Pintér és Kövér ellentéte a szuper titkosszolgálat miatt.
...és amikről nem is tudunk.

Én azt látom, hogy a Fideszben élénk, szenvedélyes viták zajlanak, de ezeket nem viszik a nyilvánosság elé, és ez így természetes.
Ja, és nem az van, ami volt Gyurcsány bá idején, hogy kiáll a bandatagok elé, és jól letolja őket, mint Al Capone, hogy nem törődnek eléggé a családjukkal.

A Fideszben szakmai viták zajlanak.

Amúgy meg, attól, hogy te nem látod a szemecskéiddel a Plutót vagy az Oort-felhőt, a neutroncsilalgokat, stb. stb. attól azok még ott vannak, és sok energia van bennük.

Na, bummm!

trolltartó 2011.12.11. 14:44:24

@Kara kán: és azóta nem kapsz gyógyszert? Az gáz, mert a skizofrénia elég súlyos baj.

Kara kán · http://karakan.blog.hu 2011.12.11. 15:04:14

@trolltartó:
A gyógyító én vagyok!
Mondd, hol fáj?

Kara kán · http://karakan.blog.hu 2011.12.11. 15:48:47

@trolltartó:
Ha a fogad fáj, kihúzzuk, de előtte a fejed mindenképp kihúzzuk, mert az láthatóan fáj. :-D

fakopács 2011.12.12. 02:38:07

@Kara kán: Miket megtudni rólad! Akkor okosabb vagy mint egy ötödikes! :-)) Olyan is a blogod. Már látom sokat fogunk idejárni röhögni, :-))

Mercel 2011.12.12. 18:03:45

@Kara kán:

A politikában ökölszabály, hogy az vagy - aminek Látszol, vagy aminek láttatod magad.
Az, hogy ez jó vagy rossz, arról lehetne még külön vitákat folytatni, de ettől függetlenül ez így van. Máshol is, nem csak nálunk.

Tehát;

Ha "szeretett vezérünk" komplett idiótának látszik, akinek még diktátori hajlamai is vannak, akkor ő egy komplett idióta akinek még diktátori hajlamai is vannak.
Ha a fidesz tagok egyérészt elenyésző kisebbséggel biológiai szavazódroidnak látszanak - akkor a fidesz tagok biológiai szavazódroidok.

A látszat ez, és nem is nagyon igyekszenek rácáfolni erre a látszatra.

A példák amiket felhoztál létező példák, de néhány "pozitív" példával nem lehet elmosni másfél év ámokfutását.

A gondolkodó emberekben a fidesz mára már csak egy a napi feladatokkal megbirkózni képtelen, de hatalmát bármi áron kiépítő és azt előre is féltő politikai branccsá vált.

Ez az elszánt hívőknek nyilván nem tetszik, de ettől ez még így van.

Az viszont óriási probléma, hogy most éppen egy ország gazdaságát és demokráciáját teszik tönkre.
Mivel én ennek az országnak a polgára vagyok (még) ezért ez nekem nem tetszik, és csak és pusztán azért nem drukkolok a fidesz totális bukásáért mert az a mi életünket is totálisan tönkretenné.
Plusz azért sem, mert egyszerűen nincs politikai alternatíva.
Még.

"Frigyes"

Kara kán · http://karakan.blog.hu 2012.01.27. 15:26:27

@radikalisviccek:
Sok meghasonlott, skizoid, magát jobboldalinak valló ember van, aki lelke mélyén inkább baloldali, sőt liberális. Mert valljuk be, érdekesebb, izgalmasabb liberálisnak lenni, és ezt például rengeteg botrányhős amerikai szenátor is bizonyíthatja. De megfigyeltem, hogy a falusi templomokban a hívek az üvöltöző, lelkendező stb. papok prédikációit imádják, de egy olyan papot, aki tényleg okosan, intelligensen érvel, unják. Mert meg sem értik.
süti beállítások módosítása