HTML

Kara kán Őskolája

A blog minden bejegyzésére és a kommentárokra is a „Creative commons Attribution + ShareAlike (by-sa)” licenc vonatkozik. Magyarul: ha felhasználod az itt közölteket, add meg a szerző nevét, és ne módosítsd a tartalmat. Egyébként és amúgy, azt kívánom, hogy aki képtelen a kulturált vitára, romoljon el a számítógépe, csapjon a villám az egerébe és a billentyűzetébe, legyen rövidzárlatos az érintőképernyője, vele pedig történjen az, amit most nem fogok leírni...

Friss topikok

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

A rettegő hazai szoclib és külföldi prókátorai (I.)

2010.04.09. 22:13 Kara kán

Mindjárt megszámoztam a címet, mert szerintem lesz még ilyen bejegyzésem.

Amint veszélyben érzik az elcsalt, elrabolt milliókat, milliárdokat, a hazai szoclibek iszonytató sivalkodásba kezdenek, és gyorsan ránk állítják a velük egy követ fújó külföldi kebelbarátjaikat is, hogy verjék már félre a húsosfazekakat, és rettegjenek egy jó nagyot a "magyar demokráciáért". Aztán valaki összegányol egy cikket, amely megjelenik valamelyik külföldi újságban, és azt az itthoni lakájmédia kéjesen tudja idézgetni.

Ez folyik most is.

Pablo Gorondi, az Associated Press tudósítója cikket közölt a The Boston Globe-ban (és nem a The Washington Postban, ahogy azt a kapkodó magyar lapok közlik, de természetesen a The Washington Post is kiveszi részét az internacionalista küzdelemből)  "Hungary's far right on verge of election gains" (A magyar szélsőjobboldal lesz a választások egyik győztese) címmel.

A hírt lehozta a Magyar Televízió, természetesen a Hírszerző, a Figyelőnet, és holnap reggel majd jönnek szépen sorban a Népszava, Népszabadság, az Index stb. (Hogy honnan tudom? Mert megépítettem a sufniban egy kis időgépet, és azzal szoktam szemlézni a hazug újságok holnapi, holnaputáni számaiból. Egyébként én már a választási eredményeket is ismerem. Valamint látok egy nagy folyót is, amely majd elmossa a szennylapokat.:-)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A cikk maga a szokásos sztereotípiákra épít, a jól ismert sablonokat alkalmazza, ekézi az ún. szélsőjobbot minden végtagjával.

Akit érdekel a cikk olvassa el eredetiben angolul a fent megadott linken, vagy magyar fordításban.

Most figyelmen kívül hagyom azt a tárgyi tévedést, hogy a Jobbik elnökjelöltje dr. Morvai Krisztina és nem Vona Gábor (ő miniszterelnök-jelölt), és csak egy mondatot fogok kiemelni a cikkecskéből, és bizonyítom be, hogy Mr. Pablo Gorondi (Korondi Pál?) hazudik. Íme:

"A far-right party in Hungary is on the verge of winning second place in Sunday's parliamentary elections, appealing to those hard hit by the economic crisis and angry about the presence of Gypsies in the country."

Ez magyarán így szól:

"Egy magyar szélsőjobboldali párt a küszöbén áll annak, hogy a második helyen fusson be a vasárnapi választásokon, azoknak az embereknek a szavazatával, akiket erősen sújtott a gazdasági válság, és dühösek, amiért a cigányok jelen vannak az országban".

Mekkora szemenszedett hazugság!

Gorondi/Korondi úrnak hogy nem sül le a bőr a pofájáról, vagy legalább nőne az orra olyan hosszúra, hogy a bokáját verdesse, amikor még erre jár?

A magyar emberek nem azért dühösek a cigányokra, illetve közülük is a bűnözőkre, mert más etnikumúak, hanem a magas bűnözési ráta miatt.

Gorondi úrnak nyilván nem számítanak ezek a finomságok, ő kapott X összeget, és azért szállítani kell az anyagot. Ha hamisat kérnek, akkor olyant.



4 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://karakan.blog.hu/api/trackback/id/tr621908492

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

lüke 2010.04.10. 19:11:14

kara=fekete
kara kum(fekete homok)
kizil( fehér)

Kara kán · http://karakan.blog.hu 2010.04.10. 19:53:09

OFF
Egyébként a Fekete főnök sem rossz, de én inkább a "karakán" jelzőre gondoltam névválasztásomkor.
süti beállítások módosítása