HTML

Kara kán Őskolája

A blog minden bejegyzésére és a kommentárokra is a „Creative commons Attribution + ShareAlike (by-sa)” licenc vonatkozik. Magyarul: ha felhasználod az itt közölteket, add meg a szerző nevét, és ne módosítsd a tartalmat. Egyébként és amúgy, azt kívánom, hogy aki képtelen a kulturált vitára, romoljon el a számítógépe, csapjon a villám az egerébe és a billentyűzetébe, legyen rövidzárlatos az érintőképernyője, vele pedig történjen az, amit most nem fogok leírni...

Friss topikok

Naptár

november 2018
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30

Román politikai cirkusz

2012.10.19. 18:47 Kara kán

A magyar politikai élet sem mentes lejárató kampányoktól, botrányoktól és cirkuszoktól, de ami Romániában most megy, az egy kicsit túllépi a nálunk megszokott normákat.

Az ottani ún. szélsőjobboldal vezére Corneliu Vadim Tudor körül gyűrűznek most a botrány hullámai. A magát vátesznek képzelő magyarfalót egyik volt barátnője támadta meg a Can-Can TV csatornán. A tetoválásokkal teletűzdelt és gyors beszélőkével megáldott celeb Oana Zăvoranu szerint a pártvezér (cigány) boszorkány(ok) segítségét kérte politikai karrierjének sikere érdekében, emellett mindkét kabátzsebében 3 tojást hord, hogy azzal tartsa távol magától a rontást. Azt, hogy CV Tudor boszorkányok segítségét kérte állítólag a mobiltelefonján készített hangfelvételekkel tudja igazolni (az egyik boszorkány mesélt neki erről). Oanát CV Tudor régi munkatársa, Cezar Marin és egy másik celeb, Mariana Moculescu segíti.

CV Tudor válasza a szerinte semmirekellő nőszemélynek:„Hé, kislány, bolond vagy? Milyen felvételeid vannak; a torkodon fogom lenyomni őket. Vot nekem bármilyen intim kapcsolatom veled, vagy a "tiszteletreméltó" anyukáddal?”. Továbbá: „Ha rám emelik a disznóorrukat, fejbe verem őket. Ő is, és az anyja is munkanélküli, két parazita. Két cigányasszony, akik egy sírhelyen veszekednek”.

A csörtéből nem hiányoztak egyéb övön aluli ütések sem: CV Tudor egész egyszerűen kurvának nevezte az őt vádoló celebeket, akik szerint a pártvezér impotens, a nadrágjában semmi nincs.

A hazai Political Capital nemrég arról írt, hogy nevetségessé kell tenni a szélsőjobboldalt. Románia úgy látszik ezen a téren (is) előttünk jár.

Videók itt is (románul).

 

Címkék: botrány szélsőjobb celebek Románia

A bejegyzés trackback címe:

https://karakan.blog.hu/api/trackback/id/tr574858568