HTML

Kara kán Őskolája

A blog minden bejegyzésére és a kommentárokra is a „Creative commons Attribution + ShareAlike (by-sa)” licenc vonatkozik. Magyarul: ha felhasználod az itt közölteket, add meg a szerző nevét, és ne módosítsd a tartalmat. Egyébként és amúgy, azt kívánom, hogy aki képtelen a kulturált vitára, romoljon el a számítógépe, csapjon a villám az egerébe és a billentyűzetébe, legyen rövidzárlatos az érintőképernyője, vele pedig történjen az, amit most nem fogok leírni...

Friss topikok

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Prüszköl a falka

2012.01.04. 23:08 Kara kán

Amíg mi  az újév ünnepével voltunk elfoglalva, illetve az azt követő másnaposságot próbáltuk kipihenni, addig a magyar társdalom által megtermelt javakra ácsingózó spekulánsok hazai és külföldi szócsövei éktelen zenebonába kezdtek, hogy lejárassák Magyarországot.

Mi szilveszterkor petárdáztunk, ők most durrogtatják hazugságpetárdáikat, és mantrázzák a világ demokratikus - és tájékozatlan - közvéleményét megtévesztő füllentéseiket.

Az ember azt hinné, hogy megint beütött valami tömegmérgezés- vagy mánia, és az EU-s politikába, valamint médiába befurakodott szellemi korcsok most tombolják ki magukat egy nagy tömeghisztériában.

Mert mire vélhetné egy normális ember azt, hogy olyan ország csődjéről hablatyolnak egyes szellemi kutykuruttyok, amelynek majdnem 40 milliárd dollár devizatartaléka van jelen pillanatban is?

Nincs háború, aszály, áradás, járvány, földrengés, minden zajlik a rendes kerékvágásban, épp csak a nemzetközi gazdasági konjunktúra fékezi a növekedést, szűkíti a lehetőségeket, és az utóbbi száz évben magát mindenbe szúként beevő hazai liberálbolsevista réteg ajvékol eszeveszetten. Miért is? Azért, mert nem tud úgy csalni, hazudozni, sikkasztani, lopni, offsorozni és rabolni, mint 2002 és 2010 között.

Természetesen követett el hibákat az Orbán-kormány - ki nem hibázik? - de azt az aljasságot, amelyet a hazai liberálbolsevisták külföldi gyámjai ma művelnek, biztosan nem érdemelte meg. Egyébként, más országokkal is űznek hasonló játékokat, ezért a magyar külügynek a magányos harc helyett szövetségeseket kellene keresni. Elsősorban az Európai Unióban, de Európán kívül is. Európán belül gondolok elsősorban a skandináv államokra, de a jobboldali pártok által vezetett többi EU-s országra is.

Szólj hozzá!

Címkék: liberálbolsevisták

A bejegyzés trackback címe:

https://karakan.blog.hu/api/trackback/id/tr133520495

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása